Космонавти – фахівці з допитливим розумом і неймовірною витривалістю. Вони бачать Землю зовсім інакше, сторони. З іншого кута огляду вони спостерігають не тільки життя цілих континентів, але й окремих країн і міст.

Астронавт з Міжнародної космічної станції Ренді Бресник зробив фотографії Києва і опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

На знімках з космосу Україна виглядає неймовірно. Космонавту вдалося сфотографувати нічний Київ, витіюватий Дніпро і неймовірні Чорне і Азовське моря.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у мережі набирає популярності новий флешмоб для родичів. Douyin – китайська версія TikTok, популярної соціальної мережі, в якій користувачі обмінюються повідомленнями, ведуть прямі ефіри і створюють короткі музичні відео.

В цій соціальній мережі запустили цікавий флешмоб під назвою "Чотири покоління під одним дахом". У ньому беруть участь родичі, а саме – кілька поколінь однієї родини. Суть флешмобу полягає в тому, що на відео з'являється наймолодший член сім'ї (найчастіше це дитина), заходить у кімнату і кличе маму чи тата, потім він передає "естафету" одному з батьків, а той, у свою чергу, кличе старшого, він або вона кличе ще більш старшого і так далі. Виходить так звана сімейна перекличка. Деякі учасники навіть знімали відео за святковим столом.

Нагадаємо, психолог у вільний від роботи час створює неймовірні картини: у вас з'явився шанс опинитися в іншій всесвіту. У своїй творчості він відкриває іншу сторону свідомості, мрій і фантазій.

Як повідомляв Знай. ua, ці 30 дивовижних порівнянь змусять вас по-різному дивитися на одні і ті ж речі. Іноді варто поглянути на речі під іншим кутом, щоб зрозуміти їх суть.

Знай. ua писав, що дівчина показала всі мінуси веганства, соцмережі розділилися на два ворогуючих табори: найкраще те, що мені більше не хочеться помирати. Менш ніж за добу публікація набрала більше 33 тисяч лайків.