Дівчата із великим розміром бюсту та накачаними сідницями більше не такі популярні в Instagram. Чи то користувачам обридло заздрити чужим ефектним формам, чи просто хочеться чогось новенького – невідомо.

Але трендом у соціальних мережах нещодавно став знімок звичайного курячого яйця, який за короткий час зібрав мільйона лайків – тобто він найпопулярнішим з часів існування всіх месенджерів.

Фото навіть обійшло рекорд поста Кайлі Дженнер з новонародженою дочкою, опублікованого в лютому 2018 року і набрав 18,2 мільйона лайків.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знімок яйця - єдиний в акаунті world_record_egg, був опублікований 4 січня. Хто створив акаунт, невідомо. Щоб поставити рекорд, прихильники аккаунта з яйцем в тому числі залишали коментарі під фотографіями Дженнер, закликаючи ставити йому лайк.

За 2018 рік було кілька спроб наздогнати і перегнати публікацію Кайлі Дженнер: публікація Джастіна Бібера набрала 13,3 млн, а Аріани Гранде 12,8 млн лайків.

Взагалі ідея з яйцем не одинична, існують інші схожі акаунти, але вони не отримали особливого поширення. Стають популярними і зовсім неочікувані фото – приміром, корова, яку мають скоро подоїти, нюхає кішку, що живе в хліві з тваринами на фермі Granby, Квебек (Канада), або тренер, який тисне руку футболісту під час матчу, ось декілька таких прикладів:

Дивіться: як зробити найкращі фото для Instagram

Нагадаємо, дівчина завела цуценя древньої мексиканської породи, а соцмережі прийняли собаку за витвір мистецтва. Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, які речі відлякують удачу від знаків Зодіаку. Також "Знай.ua", у мережі показали фото найбільшої породи собак у світі.