Скандальний YouTube-блогер Логан Пол вирішив провести новий шокуючий експеримент. Він заявив, що збирається на місяць стати геєм! Передає Clutch.

22-річний Логан Пол веде блог на YouTube, аудиторія якого - близько 17 мільйонів підписників. Літом 2018 року блогер спровокував скандал, виклав відео, на якому жартує і знімає труп в японському лісі самогубців. Більшість користувачів обрушилися з критикою на Пола, вважаючи, що це просто огидно, в такому ключі освітлювати смерть людини.

У відповідь на критику Логан вибачився перед усіма, видалив відео-ролик і на місяць пішов з YouTube. Він повернувся, як і обіцяв, і почав робити ролики у звичайному режимі.

Нещодавно Логан Пол зробив не менш скандальну заяву. Він заявив, що збирається стати геєм на 1 місяць. Весь березень блогер буде підтримувати інтимні стосунки тільки з чоловіками, хоча сам називає себе гетеросексуалом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Березень для мене буде тільки чоловічим місяцем. Я хочу спробувати побути геєм, але лише на один місяць", прокоментував Логан.

Підписники шоковані цим рішенням і вважають його образливим. Психологи заявляють, що сексуальну орієнтацію неможливо змінювати за власним бажанням, і рішення Логана може посіяти помилкову думку щодо гомосексуалізму серед підлітків.

Нам же залишається тільки чекати, як пройде експеримент Логана Пола стати геєм на 1 місяць і що блогер скаже в підсумку про свою орієнтацію.

Нагадаємо, що на Чернігівщині утворилося невелике поселення фанатів так званих "традиційних російських цінностей".

Раніше Знай.ua повідомляв, що згідно з опитуванням, лише 1% українців готові змиритися з нетрадиційною орієнтацією свого родича. А переважна більшість українців підтримують ідею прийняття в країні "закону про заборону пропаганди гомосексуалізму".

Також Знай.ua писав, навколо рекомендованого Міністерством освіти України підручника літератури для 11-го класу розгорівся справжній скандал.