Житель Америки на ім'я Метт підкорив Reddit кумедним відео зі своєю вихованицею — кішкою Ремі. На відео американець вітається з кішечкою, у відповідь вона видає такі звуки, ніби вітається на людській мові. І хоча Ремі не нявкає, а швидше шипить, користувачі вже назвали її однією з миліших кішок світу.

Як розповідає Метт, Ремі дуже любить, коли її погладжують під підборіддям і взагалі всілякі ласки. Як і майже будь-який інший домашній вихованець.

Однак, Ремі була такою не завжди. Як пише господар вихованки на Reddit, коли він тільки прийшов за кішечкою в притулок, поруч з кліткою Ремі була табличка: "Не любить людей. Краще тримати у дворі". Але як тільки чоловік простягнув до неї руку, вона відразу ж почала тертися об нього. Це була любов з першого погляду.

З тих пір минуло чотири роки, але Ремі так і залишилася самою люблячою, а головне, ввічливою кішкою на світі. Правда, за весь час, що вона провела вдома у Метта, вона так жодного разу і не мяукнула.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як припустили користувачі мережі, це пов'язано з тим, що Ремі своє дитинство провела на вулицях, а кішки, спілкуючись один з одним, по більшій частині не нявкають.

Але відсутність нявкання вихованця з лишком покриває своїм унікальним шиплячим звуком, дуже схожим на Hi — "привіт" по-англійськи.

Коли Метт запостив це відео на Reddit, воно отримало 35 тисяч апвотов. І у всіх зі звуком, який видавала кішка, були різні асоціації. Але всі погодилися з тим, що вона наймиліша кішка на світі.

"Твоя кішка звучить, як павук з Minecraft. Це просто до чорта мило"; "Це звук лазерної зброї! Суперкруто"; "ніби гідравлічний циліндр у двигуні працює"; "Сходилися люди в одному: таке нявкання звучить дуже мило, хоча все залежить від ситуації"; "Це, звичайно, мило, але почути такий звук посеред ночі лячно".

Нагадаємо, вчені дізналися, як правильно гладити кішку. Дослідники проаналізували, як чотирилапі відгукуються на різні ласки і реагують на дотики господарів і сторонніх людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кіт Ларрі, що належить прем'єр-міністру Великобританії Терезі Мей, не зміг потрапити у свій дім на Даунінг-стріт, 10. Забавне відео виклали на YouTube.

Також "Знай.uа" писав, два впертих кота чорний на прізвисько Го і рудий Кен прославилися на весь світ. А все тому, що протягом останніх трьох років кожен день пухнастики намагаються зайти всередину музею у Хіросімі.