Під час нового спільного виходу з принцом Гаррі, Меган Маркл привідкрила завісу народження дітей.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, герцогиня Сассекська вперше розповіла, коли заплановане поповнення у королівській сім'ї. Меган розповіла дев'ятирічній дівчинці, що перебуває на шостому місяці вагітності, а пологи плануються на кінець квітня.

Проте на найбільш інтригуюче питання про стать малюка, королівське подружжя не відповіли, зазначивши, що це стане великим сюрпризом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому журналісти вже доволі давно говорять, що Меган та гаррі чекають на дівчинку, яку хочуть назвати на честь матері принца - Діаною.

Таке припущення - найпопулярніше як серед букмекерів, так і серед королівських репортерів. Якщо ж у герцогів Сассекському народиться хлопчик, його, найімовірніше, назвуть Артуром, Філіпом, Джеймсом або Фредеріком.

Разом з тим варто відзначити, що британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, герцоги Сассекскі, були відсутні на святкуванні дня народження дружини принца Вільяма, герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон.

Церемонія святкування 37-річчя Міддлтон пройшла в середу, 9 січня в заміському будинку Анмер-Хол в Норфолку.

Деякі гості залишилися там з ночівлею, оскільки в особняку є 10 спалень. Проте навіть за таких умов принц Гаррі і Меган Маркл були відсутні. Зазначається, що причина, по якій герцоги Сассекскі не прийшли, невідома.

Варто зазначити, що родичі доставляють Меган Маркл великих клопотів. Зокрема, мова йде про Томаса Маркла – зведеного брата дружини британського принца Гаррі Меган Маркл, якого після затримання поліцією відправили в центр детоксикації.

Як кажуть у поліції, Томас Маркл-молодший був під впливом алкоголю. Його авто зупинили у четвер, 11 січня на південному заході штату Орегон. Як стало відомо, що рівень вмісту алкоголю в крові перевищив допустиму межу.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон зачарувала королівською вишуканістю та скромністю.

Як повідомляв "Знай.ua", принц Гаррі подався у східну релігію.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа та Луї, принцесу Шарлотту на моделей.

Вагітна Меган Маркл та принц Гаррі прибули з візитом до Австралії