Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон, яка нещодавно відгуляла 37-й день народження, вперше в 2019 році провела свій перший офіційний візит. Так, герцогиня побувала на благодійному заході в саду короля Генріха в Іслінгтоні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

За інформацією журналістів, Міддлтон зустрілася і поговорила з волонтерами, з якими обговорила, як сільськогосподарська діяльність, зокрема садівництво та вирощування продуктів харчування, допомагає консолідувати суспільство.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

І найцікавіше - для появи на публіці герцогиня вибрала досить скромний і неформальний образ: вовняне пальто болотного кольору, джинси скинні та зручні черевики.

Варто зазначити, що вона виглядала повною протилежністю дружині принца Гаррі Меган Маркл, яка у свій перший вихід у новому році вразила дуже яскравим вбранням. А ось уважні фанати Кейт помітили, що вона вже одягала це пальто - в кінці грудня вона ходила в ньому за покупками в дисконт-магазин в Норфолку. В ході візиту Міддлтон прийняла участь у приготуванні піци, будівництві шпаківні і посадці рослин разом з волонтерами та місцевими школярами.

Варто нагадати, що британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, герцоги Сассекскі, були відсутні на святкуванні дня народження дружини принца Вільяма, герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. Церемонія святкування 37-річчя Міддлтон пройшла в середу, 9 січня в заміському будинку Анмер-Хол в Норфолку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що герцогиня Сассекська Меган Маркл захоплюється йогою і медитацією. До цього заняття вона долучила і свого чоловіка принца Гаррі. Про це розповів сам Гаррі під час їх з Меган візиту до міста Біркенхед. Там вони взяли участь у презентації скульптури з нагоди 100-ї річниці смерті поета Вілфреда Оуена.

Нагадаємо, Меган Маркл з величезним животом розповіла найголовніше про свого первістка.

Як повідомляв Знай.uа життя Кейт Міддлтон під загрозою: на королівську особу готують замах.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа і Луї, принцесу Шарлотту на моделей: найкращі фото.