Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в сміливому образі. Для фотосесії модель одягла білу мереживну білизну з пояском для панчох, яка ледь прикриває інтимні місця на її тілі. При цьому відверте вбрання підкреслює соковиту фігуру дівчини. Вона стоїть у спокусливій позі і дивиться в камеру.

Волосся Ани Чері розпущене і спадає на плечі таким чином, що злегка прикриває майже голі груди. На обличчі моделі яскравий макіяж і грайливий вираз. У підписі до фотографії модель написала: "Відзначте любителів нижньої білизни! У @fashionnova є такі милі комплекти". Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вона прекрасна", "Ненаситна!", "Ти дуже гарна, і я люблю тебе", "Добре виглядає", "Красива жінка", "Красиво роздягнена", "Така чарівна", "Ви красиві і чуттєві", "Досить спекотно і заманливо", "Моя прекрасна леді", "Добре виглядаєш, Ана Чері", "Люблю цей комплект білизни", "Ти найкрасивіша, я люблю тебе", "Чудове вбрання", "Неймовірно прекрасна і дивна, чудова фотографія", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ани Чері.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.