Дружина принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, яку нещодавно запідозрили у четвертій вагітності, з'явилася на публіці.

Королівська особа готувала піцу на відкритій кухні під час свого візиту в Північний Лондон. Про це повідомляє The Daily Mail.

За інформацією видання, герцогиня відвідала сад Прогулянок Короля Генрі в Іслінгтоні. Там вона поспілкувалася з волонтерами, які вирощують там продукти.

Кейт Міддлтон готувала піцу з дітьми, робила шпаківню. Крім того, вона пообіцяла запитати у королеви те, що цікавило її маленьких помічників: «Чи їла королева піцу?»

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для прогулянки герцогиня одягнула вовняний жакет, який її уважні шанувальники вже бачили.

Нагадаємо, ікона стилю Королівської родини Великобританії Кейт Міддлтон для офіційного виходу повторила свій образ дворічної давності.

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон приступила до своїх робочих обов'язків після Нового року. Герцогиня Кембриджська з офіційним візитом прибула до Королівського театру Ковент-Гарден у Лондоні.

37-річна герцогиня блищала в пурпурно-фіолетовому костюмі з жакета та спідниці від Oscar de la Renta і чорних туфлях на підборах, прикрашених із золотою брошкою від Rupert Sanderson.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мати таку ж прекрасну шкіру, як у Меган Маркл зможе кожна дівчина, і все це завдяки одкровенням дерматолога знаменитості.

Також "Знай.uа" писав, що українців настільки втомила велика кількість негативних новин в інтернеті, що вони використовують будь-який привід для веселощів і зняття напруги.