В індійському Мумбаї стався неймовірно кумедний випадок. Бродячий собака став справжньою зіркою модного показу, і для цього йому знадобилося лише випадково вибігти на подіум. Пес нітрохи не зніяковів, а насолодився хвилиною слави по повній програмі, тим самим підкоривши світ від кутюр. Він настільки зачарував глядачів, що про зірок всі забули.

Так, 16 січня індійському акторові і моделі Сидхарту Мальхотра, виповнилося 34 роки. І одним з найкращих подарунків на день народження для нього стала можливість брати участь в шоу відомого в Індії модельєра Рохіта Баля.

Сидхарт Мальхотра

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я був його моделлю 10 років тому, коли ще був у коледжі. А кілька місяців тому ми обговорювали, що круто було б разом зробити шоу, а так як воно було організовано ще й на мій день народження, це було дуже хвилююче".

І ось цей день настав. Актор вийшов на подіум, чекаючи оплесків, захоплених криків і так далі. І вони дійсно пішли, ось тільки були адресовані зовсім не Сидхарту, а абсолютно випадковому учаснику шоу — милому і дуже сміливому бродячому песику.

Він вибіг на подіум, з'явившись ніби нізвідки, і перемкнув увагу глядачів на себе, поки Сидхарт йшов трохи нижче, оточений іншими моделями.

Пес був явно радий опинитися на подіумі, так як весь час, поки перебував там, люто крутив хвостом і з цікавістю ходив взад і вперед. Він вів себе як справжня модель, витончено спустився на подіум до інших моделей, покрутився, показав себе з усіх сторін.

Зверніть особливу увагу на те, як кокетливо цей пес веде себе.

До речі, чоловік нітрохи не засмутився, що собака вкрала у нього всю славу, і погладив пса за вушком, коли проходив повз. Не втрималася і одна з моделей.

На жаль, зоряний час пса тривав недовго. Через кілька хвилин на подіум вийшов охоронець, і непроханий гість відразу зрозумів, що до цього суворого не варто підходити і лащитися.

Але хоч пес і провів на подіумі зовсім небагато часу, він встиг роздобути собі кілька дуже навіть непоганих знімків. Був би у нього instagram, це фото точно зібрало б не десятки, а то й сотні тисяч лайків.

Нагадаємо, господар похвалився кішкою, що говорить, користувачі мережі почали хреститися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ворогуючі тварини виявили одне до одного справжню любов, це зворушило соцмережі до глибини душі.

Також "Знай.uа" писав, найнезадоволеніший пес у світі на ім'я Анукі вилікував господиню від важкої хвороби.