24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Дівчина рекламує "джентельменський набір" і нижню білизну – в ній вона і позує. На ній синій комплект, який складається з коротенького топа і трусів із завищеною талією.

Альона стоїть на колінах і сфотографована як би зверху, таким чином оголюються її груди, які ледь не вивалюються з топіка. В одній руці Омович тримає коробку з чоловічим подарунком, який рекламує, а другою упирається у підлогу, вона млосно дивиться в камеру. Її волосся розпущене і зачесане назад, а на обличчі щільний шар макіяжу.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її силіконової краси. Проте, майже всі помітили невелику деталь на нозі дівчини – багато прийшли до висновку, що у Альони 4 пальці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Чому 4 пальці на нозі?", "У неї що, 4 пальці на нозі?", "Чому у тебе 4 пальці на нозі?", "На мій погляд такий подарунок для тих, хто не хоче морочитися або для тих, у кого проблеми з фантазією", "Це ж треба себе так фотошопити, щоб ненароком палець урізати", "Ха ха, а пластику пальців забула зробити?", "Чому ти постійно на колінах фоткаєшся?", "Скільки можна писати про 4 пальця? Ви що, не бачите, що там палець на пальці?", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.