У міру розвитку фотографічних технологій з'являлося все більше знімків з зображеними на них загадковими фігурами – що потрапили в кадр примарами, як вважають деякі. Деякі вірять, що духи оточують нас весь час, просто ми не бачимо їх. Але техніка здатна зафіксувати навіть паранормальне явище.

Моторошне селфи зробили дві британські подружки. Здається, хтось не дуже задоволений, що вони туди прийшли, або нові технології припали не до смаку.

Так Керрі Морріс та Наталі Уілкінсон дві подруги з містечка Торн (Великобританія) гуляли по території старої церкви, яка була побудована ще в 12 столітті. Вони хотіли пройти курси дзвонарів, а для цього, щоб ближче познайомитися з бажаним мистецтвом, пішли на екскурсію в старовинну церкву. Про це пише Коррреспондент.

Дівчата вирішили зробити спільний знімок, щоб ніхто чужий не потрапив на фото вони трохи відстали від групи та піднімалися вузькими сходами до дзвіниці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знімок, на якому видно страшне обличчя примари

Так стало відомо, що Керрі і Уинкстон зробили загальне селфи на тлі так званих "воріт диявола", але на фото побачили третя особа, яке дуже нагадало, кому страждає, а кому дуже злобного дитини.

Ці ворота в старі часи завжди були відкритими, тому що вважалося, що через них виходять з церкви злі духи.

Експерти підтвердили, що цей знімок не є підробкою, однак припускають, що це всього лише гра світла. Нехай скептики продовжують сумніватися, а деколи душі мертвих охоче позують перед фотографами найнесподіваніших ракурсах.

Нагадаємо, в мережі з'явився ролик, на якому напівпрозорий шар, званий автором ролика, привидом, не на жарт налякав відвідувачів магазину. Відео з'явилося на YouTube-каналі The Hidden Underbelly 2.0.

Як повідомляв портал "Знай.иа" мешканка Ірландії, яка вийшла заміж за пірата-примари на початку року, заявила, що розлучилася з коханим. На початку грудня 46-річна Аманда оголосила про кінець їх відносин і попередила людей про небезпеку такого роду зв'язків.

"Знай.иа" писав, жителі Філіппін стали помічати на чистих підлогах торгових центрів загадкові відбитки брудною босою ноги. Причому відбитки завжди поодинокі і маленького розміру, немов їх залишив дитина.