Експерти назвали 10 порід собак, які можуть становити загрозу для дітей, тому цих чотирилапих краще не заводити, якщо у вас є маленькі діти.

Відповідне відео та пояснення фахівців з'явилося у мережі.

Експерти відзначають, що деякі собаки, яких ми бачимо в кіно або на вулиці, виглядають дуже мило. Але коли перші захоплення пройдуть, ви можете помітити, що ваша дитина не може вигулювати вашого вихованця на самоті.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Або може виявитися, що ваша собака насправді не така вже й дружелюбна по відношенню до дитини, як ви спочатку очікували. На жаль, навіть найчарівніші породи можуть піднести своїм власникам дуже неприємні сюрпризи.

Нагадаємо, уряд планує посилити відповідальність за знущання з тварин.

покинута тварина
покинута тварина

Зокрема пропонується cаджати за ґрати тих, хто кидає напризволяще своїх домашніх улюбленців.

Відповідний законопроект № 9453 наразі поступив на розгляд народних депутатів.

В документі уточнюється, що жорстоке поводження з тваринами являє собою дії щодо тварин, які відносяться до хребетних.

Такими діями є побої, знущання, залякування, нацьковування на інших тварин, залишення без нагляду, порушення правил утримання та транспортування тварин, вчинені з хуліганських чи корисливих мотивів, що призвели до травмування, каліцтва чи загибелі тварин (крім дезінфекційних заходів самооборони, полювання, рибальства, наукової, іншої передбаченої законодавством діяльності), а також насильницькі дії щодо тварин, спрямовані на задоволення статевої пристрасті.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Львові 15 і 16-річний підлітки заради лайків і успіху в соціальних мережах пішли на нелюдський вчинок – викинули маленього кошеня з вікна багатоповерхового будинку.

Соцмережі вибухнули коментарями, повними праведного гніву, а зоозахисники подали на малолітніх нелюдів заяву в правоохоронні органи, пише Segodnya.ua.

Також Знай.ua писав про те, що в індійському Мумбаї стався неймовірно кумедний випадок - бродячий собака став справжньою зіркою модного показу, і для цього йому знадобилося лише випадково вибігти на подіум.