Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми.

Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram фотографію, на якій позує в спокусливому образі на пляжі, в оточенні високих пальм і моря. Так, на знімку, який з'явився в записі моделі, вона позує в суцільному чорно-біло-смугастому купальнику, який підкреслює соковиті форми Ешлі. Жінка як би біжить по пляжу в купальнику, таким чином вона показує, як треба моделювати. Про це розповідає шанувальникам у підписі до фотографії.

"Не знаєте, як моделювати? Просто біжіть повільно до камери, злегка посміхніться і подивіться вниз. Вуаля!", - жартівливо написала Ешлі Грехем до своєї фотографії. Геолокація на знімку свідчить про те, що він був зроблений в Ангільї, що є заморською територією Британії. Треба сказати, що шанувальники пишнотілої моделі в захваті від її образу і почали активно обговорювати. Пампушку засипають компліментами в коментарях, деякі навіть називають Ешлі ідеалом жінки.

"Я навіть не відразу побачила кокосову пальму на задньому плані", "Ти така красива", "Ви дійсно красиві", "Це виглядає так круто, і цей купальний костюм такий хороший!", "Навіть пальми прагнуть доторкнутися до такої дівчини. Дуже сексуально", "Якщо ця красива чуттєва жінка може моделювати, я теж можу!", "Обов'язково куплю цей купальник! Я клянуся, ви офігенно прекрасні", "Ви дійсно благословенне натхнення, Ешлі Грехем", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.