24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася в спокусливому вбранні і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла коротенькі джинсові шорти і сірий світшот з хутряним коміром і малюнком вовка. Свій образ Альона доповнила довгими чорними ботфортами і великою чорною сумкою. Її волосся розпущене, а на очах темні окуляри.

У підписі до фотографії Омович жартівливо написала: "Режим "Вовчиця". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

"Вовчиця вогонь", "Винник схвалить", "Підкажіть, де купили красу з вовком?", "Круто", "Альона, чудове фото! Черевики просто супер", "Ух, ні хріна собі!", "Клас. Можна дізнатися, де чоботи замовляли?" "Красуня", "Бомба", "Та ти модниця-шмодница", "Краса!", "Як опудало, не зрозумію в чому прикол губ на пів-обличчя?", - пишуть в коментарях до фото Альони Омович.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська Кардашьян осоромилася, вихваляючись обновками. Альона Омович опублікувала нове фото, на якому рекламує плюшеву курточку і лосини, у що і одягнена. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Проте фотографії сподобалися не всім, деякі залишили негативні коментарі під фото.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.