55-річна екс-дружина Дональда Трампа Марла Мейплз опублікувала фотографії в бікіні, які одразу ж почали активно обговорювати у мережі. Передає Clutch.

Актриса Марла Енн Мейплз стала другою дружиною президента США, їхній шлюб тривав з 1993 по 1999. Мейплз подарувала Трампу доньку Тіффані.

Нещодавно 55-річна актриса опублікувала в Instagram фото у відкритому купальнику і просто вразила користувачів своєю неймовірною фігурою. Майплз не просто позує на відкритій яхті, але і демонструє заняття йогою.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Про актрису і продюсера Марлі Мейплз відомо не так багато, як про інших двох дружин Трампа, але судячи з усього, без екс-чоловіка жінка не сумує. Вона активно займається спортом і йогою, чим ділиться у своїх соцмережах. Варто відзначити, що фізичній формі 55-річної жінки може позаздрити навіть 48-річної перша леді США.

Раніше повідомлялося, що новий образ першої леді Сполучених Штатів Меланії Трамп залишив більше запитань ніж відповідей. Дружина американського президента часто вражає публіку яскравими образами. На цей раз Меланія вирішила епатувати по повній програмі.

Цю інформацію повідомляють американські ЗМІ.

Перша леді Америки з'явилася на публіці в пальто Prada смарагдового кольору, яке доповнила шкіряними лосинами світло-коричневого кольору з балетками Christian Louboutin в тон.

Якщо поглянути на образ Меланки неозброєним оком, може здатися, що на ній лише верхній одяг.

Користувачі мережі відразу ж почали бурхливе обговорення не дуже вдалого луку дружини американського президента. Деякі надихнулися настільки, що навіть зробили мем.

Нагадаємо, Меланія розповіла про різдвяні ігри з Дональдом.

Раніше Знай.uа повідомляла, що Дональд Трамп разом з дружиною Меланією приєдналися до щорічної програми NORAD Track Santa і приймали дзвінки від дітей.

Також Знай.ua писав, Меланія зачарувала сімейною ідилією з Трампом.