Експерт з інтимних стосунків Гайворонська Юлія розповіла, як акуратно, ввічливо і водночас доступно пояснити чоловікові причину відсутності бажання займатися сексом.

Так, фахівець рекомендує запам'ятати таку афірмацію:

"Я сексуальна і чуттєва жінка, я займаюся сексом у своє задоволення і тоді, коли я цього хочу. Секс приносить мені безліч насолоди!"

Також вона зазначила, що у кожного може бути індивідуальна афірмація, яку дуже легко скласти, щоб почати жити за новим сценарієм. Гайворонська запропонувала декілька варіантів негативної відповіді чоловікові:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Дорогі мої, Ви не зобов'язані. Якщо не вмієте сказати ні, вчіться.

1. Варіант відповіді: милий, ти знаєш я б хотіла трохи відпочити, як я можу допомогти тобі розслабитися? Може хочеш інтимний масаж?

2. Дорогий, у мене сьогодні був украй складний день, може ти спочатку помасуєш мені спинку? Впевнена твої чарівні руки знімуть всі напругу і я буду готова зайнятися сексом.

3. Милий нам потрібна Няня 3 години на день, і тоді я буду готова до сексу частіше, ніж ти собі можеш уявити. Матусі потрібен особистий простір.

4. Улюблений іди до мене, давай я зроблю тобі масаж стіп, мені не хочеться залишити тебе без уваги, як я можу тебе розслабити?

Іноді людині потрібна увага, тілесні практики, вона все зрозуміє, не буде тиснути. Але явно не варіант: "відвали від мене, ти що не бачиш мені не до цього?!!!!", а ще з ваших коронних: "у мене болить живіт, голова, нога, п'ятка", "який секс? Ти що не розумієш що я втомилася? Як можна бути такою твариною?!!!"

Нагадаємо, спеціалісти з університету Великобританії Раскіна заявили, що регулярний секс не є необхідністю для жінок. Чоловічий і жіночий організми по-різному реагують на статевий акт.

Як повідомляв портал Знай.uа, все більше європейців вибирають життя поодинці і не зв'язують себе шлюбними відносинами.

Також портал Знай.uа писав, які важливі правила необхідно дотримуватися, щоб партнерові не хотілося піти наліво.