Секс – давно не просто можливість зачати дітей. Часто це спосіб не тільки отримати задоволення, але й розслабитися після напруженого дня. Медики запевняють, що займатися їм потрібно як можна частіше.

Секс здатний боротися з депресією і стресами. Він є чудовою можливістю впоратися з нервозністю, стресами і тривожністю. Здатен притупляти біль і деструктивні почуття.

Секс здатний захистити від карієсу. Вчені змогли довести, що сперма благотворно позначається на стані та здоров'ї зубів. Справа в тому, що вона багата корисними речовинами — цинк, кальцій, фтор. Саме ці речовини позитивно впливають на здоров'я ротової порожнини.

Секс є відмінною профілактикою жіночих хвороб. Справа в тому, що активний статевий акт посилює кровообіг в тазової області, а це вже відмінно впливає на усунення застоїв і запалень.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Секс допомагає порозумнішати. Під час статевого акту виробляється гормон окситоцин. Він сприяє тому, що мозок працює більш чітко, а думки стають глибше і ясніше.

Секс підвищує активність. Після інтиму настає втома, але вже через деякий час в організмі починається потужна зустрічна реакція — вона робить людей більш активними, підприємливими. У зв'язку з цим експерти рекомендують займатися сексом напередодні прийняття важливих рішень, змагань, відповідальних переговорів і так далі.

Нагадаємосекс з письмової згоди: українців змусять жити за новими правилами Кримінального кодексу. Юристи знайшли ряд недоліків у формулюванні тексту закону.

Як повідомляв Знай. ua, учені назвали 5 секретів щасливого сімейного життя: знизять ризик зради до нуля. Подружня вірність - це один з головних "стовпів", на якому тримається шлюб.

Знай. ua писав, що інтим з нічним метеликом зламав Аль Капоне: з самого відомого гангстера в тюремного прибиральника. Мафіозі загинув від хвороби, якою заразився ще в 18 років.