На початку відносин між чоловіком та жінкою кожен намагається показати себе з кращої сторони. Однак дівчата часто допускаються фатальних помилок, які призводять до розтавання. Якщо в тебе досі немає коханого, можливо ти робиш щось з цього переліку.

Штучна поведінка

Важливо бути природньою. Звісно, варто передбачити можливі ситуації та свою поведінку. Та не потрібно вести себе награно та штучно. Чоловіки це відразу зчитуюють і розчаровуються. Не роби з себе того, ким ти не є. Дозволь собі розслабитися й насолодитися компанією чоловіка.

Гіперактивність

Часто жінки кваплять події. Не варто керувати процесом на початку відносин. Не потрібно телефонувати першою, кликати на побачення чи писати повідомлення. Ця роль належить чоловіку, дозволь йому бути в "своїй тарілці". Помилкою є, наприклад, планування весілля й майбутнього сімейного життя на перших побачення. Так ви лише налякаєте свого обранця.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Він повинен'

У сучасному світі жінкам краще забути цю фразу взагалі. ніхто нікому нічого не винен, особливо на початку стосунків. Відразу після знайомства дарують божевільні емоції, роблять грандіозні вчинки і презентують дорогі подарунки, як правило, або невротики, або авантюристи. Зрілий чоловік проявляє себе не відразу, зате всі його вчинки надійні і грунтовні.

Ревнощі як маніпуляція

Не потрібно провокувати партнера й викликати в нього ревнощі. До такого часто вдаються жінки із заниженою самооцінкою. Так вони намагаються підняти освою ціну в очах чоловіка. Ревнощі можуть бути корисними лише тоді, коли жінка не робить для цього абсолютно нічого. Коли ви сподобалися іншому чоловіку, варто вести себе достойно й намагатися показати вірність партнеру. Чоловік помітить симпатію інших до вас і водночас оцінить таку вашу поведінку.

Надмірна балакучість і емоційність

Якщо ви негайно починаєте розповідати обранцю кожну деталь свого дня, то потрібно зупинитися. Буть щирою та ненав'язливою, дозволь чоловіку проявити свій інтерес, щоб він сам поцікавився деталями твого дня. Слідкуй також за емоціями, які ти проявляє. Буть природною, але вміру емоційною.

Нагадаємо, експерти назвали 10 найзавидніших холостяків України.

Раніше Знай.ua повідомляв, ведуча "Орла і решки" розкрила секрет ідеальних стосунків: це нудно і старомодно.

Також Знай.ua писав, TAYANNA представила "Фантастичну жінку" і розповіла про інтимне.