Не так давно велику популярність серед користувачів Reddit отримав пост хлопця, сім'я якого піддала кремації тіло батька після тривалої хвороби.

Користувач Reddit з нікнеймом RuffleFingers розповів про те, що залишилося після смерті його батька, і пост швидко став дуже популярним і обговорюваним. Повідомляє Medialeaks.

Син попросив у бюро ритуальних послуг передати йому те, що залишиться від батька, та побачене його дуже вразило. Він і уявити не міг, що всередині його батька, який страждав через проблеми з кістками і хребтом, було настільки багато металу і різних механізмів.

Як пояснив автор поста, після кремації залишився значний набір гвинтів, болтів і механізмів, що позаздрив би Робокоп.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Почалося все для чоловіка, коли йому було всього п'ять років, і він впав з велосипеда. Тоді його плечу потрібно була заміна.

Інші запчастини з'явилися відносно недавно. Рік тому у батька автора знайшли остеомієліт (запалення кісток, а в даному конкретному випадку — хребта), і цей механізм замінив два його хребця.

А потім з'явився цей значний металевий прилад, про який син навіть нічого не знав.

"Це теж було в його спині. Поняття не маю, як воно було там встановлено. Сподіваюся, хірург розповість мені".

На подив автора поста приєдналися багато користувачів в коментарях Reddit. Правда, частина з них більше вразило, що для роботи цілої людини вистачало однієї батарейки. І невже справді ця батарейка стояла в людині, і якщо так, то для чого.

"Господи, він працював від пальчикової батарейки. Але якщо серйозно, твій батько був дуже крутим з такими-то гвинтами"; "Я співчуваю твоїй втраті. Сподіваюся, не дивно питати, чому усередині була батарейка"; "Я чомусь ніколи не думав, що гвинти, які використовують для лікування людей, це насправді гвинти. Я думав, це повинні бути якісь високотехнологічні медичні гвинти".

Але батарейку, звичайно, додав для позначення розмірів сам автор.

Нагадаємо, в мережу потрапив малюнок жінки, яка не вважає себе талановитою. Користувачі не тільки оцінили її творчість, але і запустили новий флешмоб.

Як повідомляв портал "Знай.uа", посудомийку несправедливо звільнили з роботи. Вона відсудила у готелю 21,5 мільйон доларів.

Також "Знай.uа" писав, через унікальне захворювання маленька дівчинка не прокидається тижнями, лікарі розводять руками.