Американський професійний бейсбольний аутфілдер Х'юстон Астрос Джош Реддік поділився у своїх соціальних мережах радісною новиною: він зіграв весілля зі своєю коханою Джорджетт Елкинс.

Варто згадати, що Джош — давній шанувальник людини-павука. Так, в липні 2017 року на один з матчів він надів під бейсбольну майку сорочку супергероя. Про це повідомляє Medialeaks.

І на весіллі спортсмен не зрадив своїм традиціям, Реддик умовив наречену на те, щоб трохи розбавити церемонію улюбленим героєм. Але, здається, трохи перестарався.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Хлопець вирішив, що провести нудну церемонію з гостями у звичній обстановці занадто банально, тому зіграв торжество в тематиці фільму "Людина-павук". Вийшло прикольно, присутність супергероя просто зашкалює.

Спортсмен повною мірою продемонстрував свою кмітливість і показав, що навіть класичне весілля можна розбавити несподіваними елементами. Хоч це і виглядає трохи дивно, але молодята щасливі.

На початку весілля спортсмен надів маску супергероя. На щастя, не змусив робити теж саме наречену.

При більш детальному розгляді можна помітити, що краватка, годинник і навіть хусточка у кишені піджака теж з принтом Людини-павука.

І ще парочка секретів весільного образу Джоша: шикарні шкарпетки і кеди, і для нареченої прикупив.

Після офіційної частини весілля Реддик і зовсім розійшовся і повністю переодягнувся в новий образ.

До всього іншого, пара замовила дуже оригінальний торт: з одного боку – людина-павук, а з іншого – традиційний весільний. З тортом все ж був знайдений якийсь компроміс.

Судячи з облич молодят і гостей, церемонія пройшла просто чудово.

До того ж у подарунок закохані отримали пояса у стилі WWE (компанії, що займається проведенням заходів рестлінга). І виглядає це дійсно круто.

Нагадаємо, 35-річний Джеймс Сайссом і 32-річна Ешлі Шмідер з Каліфорнії проїхали тисячі кілометрів і провели кілька днів в поході, щоб зв'язати себе узами шлюбу на Евересті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.

Також "Знай.uа" писав, заради ідеального весілля наречена змусила гостей змінити зовнішність.