Дівчинка, яку постійно дражнили в школі через зайву вагу, втерла ніс усім кривдникам, ставши "Міс Індія". Передає Clutch.

У 13 років Джоанна Джозеф важила більше 100 кілограм. Вона стала справжньою мішенню для своїх однокласників, які буквально перетворили життя дівчинки на пекло. Над Джоан сміялися всі, включаючи вчителів і родичів, тому вона впала в депресію.

Після трьох років виснажливої боротьби з психологічним розладом дівчина вирішила самостійно скинути вагу. Вона почала правильно харчуватися, у раціоні в основному були овочі та фрукти. Також вона щодня бігала по дві години.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джоанна вирішила показати всім, чого вона насправді коштує. Струнка і красива вона взяла участь у конкурсі "Міс Індія" і перемогла. Зараз вона успішно працює моделлю.

Нагадаємо, раніше ми писали про незвичайну історію, яка трапилася з американцем Уїллом Новаком. На початку січня він отримав на свою електронну пошту незвичайний лист. Який Девін з незнайомої адреси запрошував його на чоловічу вечірку на честь одруження Анджело — людиною, яку він теж не знав. Судячи зі змісту листа, програма заходу обіцяла бути досить цікавою. Повідомляє Medialeaks.

Планувалося, що друзі Анджело вирушать на гірськолижний курорт у Вермонт, де будуть жити в шале, пити пиво, їсти італійську їжу і барбекю. А дрес-код у них буде - 80-ті!

Американець побував на вечірці, куди його запросили через помилки в електронному листі, і жодного разу не пошкодував про це. Свято вийшло епічне. На вечірці Уїлл зустрів і свого повного тезку, за якого отримав лист. Виявилося, що схожі вони не тільки ім'ям, але й смаками в кіно і музиці.

Нагадаємо,строумная пародія на хіт групи KAZKA шалено збирає перегляди.

Раніше Знай.ua повідомляв, парень прихистив вагітну собаку. Його шокувало те, що він побачив через тиждень.

Також Знай.ua писав, девушка витратила майже 300 тисяч гривень, щоб перетворитися на ляльку.