Сьогодні, 8 грудня, в Китаї в місті Санья на острові Хайнань відбувся фінал конкурсу «Міс Світу 2019». За звання найкрасивішої змагалися красуні з 118 країн світу.

п'ятірці фіналістів за корону змагалися представниці Білорусі, Таїланду, Ямайки, Мексики і Уганди. Вони показували себе у всій красі в різних конкурсах, в тому числі і танцювальному та інтелектуальному.

Першою красунею світу на думку журі стала представниця Мексики, модель Ванесса де Леон. Про це повідомляється на офіційній сторінці проекту.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Тепер всі ці дівчата вирушать у тур Міс Світу 2019 "Краса з метою" разом з нашою новою Міс Світу, Ванессою Понсе де Леон", — пишуть на офіційному сайті конкурсу.

Слід зазначити, що в цьому році на конкурсі краси Україну представляла 19-річна мешканка Херсонської області Леоніла Гузь. Вона пройшла у фінал конкурсу, де представила вбрання від українського дизайнера Катерини Лукашик і діадему від Олени Романової. Над створенням сукні для фінального образу українки дизайнер працювала близько 500 годин, а вага наряду склав 10 кілограм.

«Міс Світу» — один з найстаріших подібних конкурсів. Він вважається одним з найбільш авторитетних і проходить з 1951 року.

Війна і краса несумісні:модний журнал скасував церемонію "найкрасивіші 2019"

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Названо номінантів "Золотого глобуса": феміністки радіють

ТакожЗнай.иа" писав, Гаряча Хлоя Кхан ледь всунула "кавуни" в камеру