Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками і жаркими відео.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує на території пустелі в Дубаї. На ній довге синє плаття на бретельках з відкритим декольте, яке підкреслює величезні силіконові груди моделі. Також у наряду є пікантний виріз на нозі і довгий шлейф. На її ногах немає взуття, модель присіла на синій автомобіль, швидше за все Ламборджині. Волосся Хлої розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Однією рукою вона сперлася на капот авто, а другу запустила у волосся.

У підписі до фотографії Хлоя Кхан написала гарну цитату: "Ти отримуєш те, на що погоджуєшся". Відзначимо, що модель вже викладала фотографію з цим автомобілем. На тому знімку вона позувала на території розкішного особняка в Дубаї. На ній було довге лілове плаття на бретельках з відкритим декольте. Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом воно сподобалося, і вони засинають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Насправді ти виглядаєш дуже гарно. Ти найчудовіша модель, яку я коли-небудь бачив", "Дивовижний образ", "Ти виглядаєш абсолютно красивою дівчиною, це плаття дивовижне", "Красива", "Найкрасивіша дівчина в світі", "Виглядає дуже красиво і вражаюче", "Ви нереальна", "Ти виглядаєш так класно, як у житті, так і на фото", "Абсолютно ідеальна дівчина", "Люблю плаття, люблю машину, і вони обидва підкреслюють, наскільки ви дійсно гаряча", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка Playboy показала справжню розкіш у відвертій сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.