Люди розмальовують тіла малюнками з різними цілями. Хтось просто прикрашає себе, хтось хоче висловити свої погляди на життя за допомогою чорнила. А деякі татуювання відмінно допомагають приховати дефекти, яких їх власники, можливо, соромляться.

Так приміром, креативна дівчина, якій набридло величезна родима пляма на плечі, вирішила щось з ним зробити.

Але вибрала не видалення лазером, а дуже оригінальне перекриття татуюванням. І вийшло так цікаво, що користувачі вважають, що сам Горбачов заздрить їй.

Дівчина перетворила родиму пляму у вино. Але ні, вона не Ісус, а просто весела дівчина, яка звернулася до грамотного тату-майстра. До плями просто домалювали невеликий келих, який ніби впав з жіночого плеча, а дефект доповнив композицію і тепер виглядає як розлите вино.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Ідея так сподобалася користувачам Reddit, що фотографію креативного каверу підняли в топ з 57 тисячами апвотов. Користувачі оцінили ставлення дівчини до своєї відмінної риси.

І деякі придумали, хто міг би скористатися таким же лайфхаком з перекриття родимої плями. А хтось припустив, що таку пляму можна було б закрити малюнком космосу.

"Круто, коли люди креативні і відносяться до родимих плямам з почуттям гумору, замість того щоб скиглити"; "Горбачов це бачив, і він в люті, що сам не додумався до такого"; "А я б кавернул татуюванням галактики".

Незабаром у коментарі прийшла сама власниця татуювання. Вона зареєстрована на Reddit під ніком WPln92 і якось вже ділилася фотографіями свого кавер-апу. Сама робота не нова — дівчина зробила її майже рік тому, але тоді знімок не набрав такої кількості лайків.

WPln92 виклала ще один кадр з татуюванням і написала, що присвятила його улюбленому хобі.

Також дівчина розповіла про веселий мовний збіг. Вона родом з Нідерландів, а на голландському слова "родима пляма" і "пляма від вина" звучать однаково — vlek.

Нагадаємо, в люблячій сім'ї Інджин народився шалено смпатичный хлопчик Чинар. Особливим його робить те, що на лобі у нього дивовижна родима пляма у формі сердечка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", татуювальник набив клієнту неймовірно реалістичний малюнок, соцмережі не відразу розпізнали підступ.

Також "Знай.uа" писав, дитина народилася з рідкісною аномалією, яка ледь його не вбила. Але хлопчик не здається і збирається втілити заповітну мрію.