З давніх часів люди вірили, що кожна родимка - це особливий знак, який передрікає нашу долю. Знаючи значення родимок в кожному місці їх розташування, можна зрозуміти, що тобі призначено долею і які у тебе є схильності. Передає Clutch.

Родимки на обличчі

Родимка на обличчі означає, що людина творча, імпульсивна й емоційна. Така родимка означає, що людина проживе яскраве життя, досягнувши чималого успіху на творчому та сценічному шляху.

Цікаво, що Мерілін Монро спеціально малювала мушку на обличчі. Це додало її образу особливого шарму і допомогло домогтися успіху в шоу-бізнесі.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Родимки на долонях і кистях

Такі родимки говорять про цілеспрямованість їх володаря. Вони кажуть, що чоловік готовий "йти по головах" заради своєї мети, але часто залишається самотнім, тому що вибирає роботу, а не сім'ю.

Якщо родимка розташована на безіменному пальці правої руки, швидше за все людину чекає багато розчарувань на любовному шляху.

Родимки на плечах

Якщо велика родимка розташована на правому плечі це означає, що людину все життя буде опікати ангел-хранитель.

Якщо родимок більше всправа, значить, людині важлива любов і взаємини, якщо зліва - кар'єра і професійне зростання.

Родимки на животі

Родимка на животі говорить про фіксацію на сексі. Таким людям дуже важко контролювати свої бажання і вони можуть ставати жертвами пристрасті.

Родимки на грудях

Родимка на грудях говорить про привабливість для протилежної статі. Людина з такою родимкою ніколи не залишиться одна, її життя буде щасливим і вдалим.

Родимки на спині

Така людина - справжній перфекціоніст. Вона хороший соратник і друг, до того ж, володіє відмінним почуттям гумору.

Родимки на інтимних органах

Якщо у людини є знаки на сідницях - вона ледачий, але їй все сходить з рук. Якщо у чоловіків на статевому органі — він чесний, благородний і дуже щасливий у шлюбі. У жінок означає, що її дитина буде великою людиною.

Нагадаємо, Зодіак попереджає, яких свекрух варто уникати.

Раніше Знай.ua повідомляв, як помиритися з чоловіком кожного знака Зодіаку.

Також Знай.ua писав, які дні обіцяють неймовірне везіння всім знакам Зодіаку в 2019 році.