У Великій Британії 67-річний чоловік зробив татуювання на всьому тілі. Він зажадав набити тату і на інтимних органах.

Коли британець Рей Гортон майже усе тіло вкрив татуюваннями, зрозумів, що йому цього мало і він мусить зважитись на останній крок. Про це пише Ladbible.

Рей хотів завершити те, що почав ще у 17 років - покривати своє тіло татуюванням. Щопрада, ті перші тату його не влаштовували. Тепер, через багато років вони видались Рею недолугими і він вирішив все виправити.

"Ці старі татуювання були зроблені, коли мені було 17 років. Вони були огидні. Тепер я пишаюся тим, що знову можу показати своє тіло, і я не можу чекати, щоб показати людям моє тіло в повному обсязі", - розповів Рей.

Для того, щоб забити 100% тіла зображенями, йому потрібно було зробити тату ще і на інтимному місці. Тому, не довго думаючи, Рей знову звернувся до тату-майстра.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цього разу він попросив набити малюнок на пенісі, щоб тіло нарешті було повністю татуйованим.

Татуювання на фалосі тривало близько чотирьох годин. А загалом на усі сеанси він витратив більше 240 годин.

Рей каже, що татуювання ніби доповнюють його та додають впевненості.

"Я почуваюся ніби одягненим та повноцінним, коли дивлюся на себе у дзеркало. Для мене це найкращий різдвяний подарунок", - зізнався Рей.

Нагадаємо, вчені розробили тату, які попереджають про сонячні опіки.
Так, доктор Карсон Брюнс (Carson Brun) та його лабораторія в Університеті Колорадо створили чорнило для татуювань, яке чутливе до УФ-випромінювання. Тату, нанесене таким чорнилом, видно лише тоді, коли шкіра піддається надмірному впливу сонячних променів, які, як відомо, можуть привести до розвитку раку шкіри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл несподівано для себе спровокувала новий тату-тренд в соціальних мережах. Модниці, які хочуть стати схожими на дружину принца Гаррі, роблять тимчасові татуювання у вигляді веснянок і викладають фотографії в Instagram.

Також Знай.ua писав, у Києві відбувся міжнародний фестиваль тату.