Чоловік з Китаю Хв Ян зняв з борту літака незвичайний объект. Зняти дивне явище чоловікові вдалося ще 12 вересня 2018 року, проте зважитися на публікацію в інтернеті він зміг лише зараз.

Хв Ян летів разом з дружиною з Аргентини в Нідерланди. В певний момент в ілюмінаторі він помітив дивне "хмара", яке було схоже на рівний диск з темною облямівкою.

Очевидець звернув увагу своєї дружини на незвичайний об'єкт і навіть дістав камеру, щоб зняти дивне явище на відео.

Проте ролик викликав суперечки в мережі. Деякі вважають, що на кадрах дійсно може бути непізнаний літаючий об'єкт, а інші переконані, що це всього лише хмара, яка не має ніякого відношення до позаземним цивілізаціям.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скептики і любителі науки зазначають, що на відео лентикулярное хмара, однією з характеристик є те, що вони не рухаються навіть при сильному вітрі.

Відзначимо, що сам автор відеоролика також сумнівався щодо природи цього явища, але друзі переконали його в тому, що потрібно виставити його на суд громадськості, щоб фахівці розібралися – це природне явище чи доказ існування інопланетного життя.

Раніше повідомлялося, що китайське національне космічне управління (CNSA) вперше опублікувало панорамні знімки, які зробив зонд місії "Чаньэ-4" (chang'e-4) на зворотному боці Місяця.

На знімках можна спостерігати посадковий модуль і місяцехід, який зараз досліджує кратер Кишеня на супутнику Землі.

Нагадаємо, біля Місяця засікли неймовірне: вчені ламають голову над загадковим відео. Аномалію вдалося зняти на відео.

Як повідомляв Знай. ua, трикутний НЛО описав три кола над військовою базою: влади розводять руками. Користувачі схиляються до думки, що це був військовий літак.

Знай. ua писав, що жителі Малайзії стали свідками дивних звуків з неба: НЛО або ангели. Ці звуки вже охрестили охрестити "співом інопланетян".