У 2007 році ім'я 6-річної француженки Тілан Блондо було на вустах у багатьох, дочка футболіста і актриси називали найкрасивішою дівчинкою у світі.

Через пару років Тілан знялася для обкладинки французького глянцю Vogue – і знову змусила говорити і писати про себе.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Це був скандал, фотознімки (в самому верху) здалися критикам зовсім не дитячими. Видання звинуватили в розбещенні малолітніх і пропаганді дитячої сексуальності, так як дівчинка була сильно нафарбована, одягнена в плаття з вирізом і туфлі на підборах..

Французька модель в 16 років засвітилася на Тижні моди в Нью-Йорку, і завела аккаунт в соцмережі, на який підписано майже 3 млн осіб. Цікаво, що у Тілан зовсім не модельний зростання 168 сантиметрів, але репутація «найкрасивішої дівчинки в світі» діє безвідмовно.

Нагадаємо, мама піддала 8-річну дівчинку справжнім тортурам заради перемоги в конкурсі краси

Будь-які конкурсы — це об'єктивація, з якою суспільство бореться вже багато років. Що вже говорити про конкурси, в яких беруть участь діти? Незважаючи на осуд у суспільстві конкурси краси для дітей продовжують проводити, при цьому матері все ще намагаються самоствердитися за рахунок своїх дочок. Про це передає Clutch.

Як повідомляв портал Знай.uа розпалася найкрасивіша пара України

Український професійний боксер Вячеслав Вузликів розлучився зі своєю дружиною Марина,разом з якої якості тренера приймав участь про проект "Зважені та щасливі" СТБ.

Через 19 років шлюбу розпалася сама красива українська пара. Про це повідомило видання Clutch, посилаючись на інформацію анонімного джерела.

Пара познайомилася ще в студентські роки і весь цей час вони були одним цілим. Про це неодноразово говорив В'ячеслав.

Марини та В'ячеслава є двоє дітей - син Роберт і донька Олівія. Подружжя часто викладали сімейні фотографії в соцмережах і регулярно з'являлися на заходах разом.

Знай.uа писав стали відомі імена двох фіналістів "Топ-модель по-українськи"

Півфіналісти отримали бонус за напружену роботу під час передфінального тижні у вигляді вечірки з експертами. Алла Костромічова, Сергій Нікітюк, Соня Плакидюк і Костя Боровський вирішили провести останню церемонію виключення в дуже неформальній обстановці. І незважаючи на легкість бесід і гарний настрій всіх присутніх, у повітрі відчувалося напруження. Всі розуміли, що вечірка в будь-якому випадку закінчиться вердиктом експертів. Про це повідомила прес-служба Нового каналу.