24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла комплект бордової спідньої білизни. Альона сидить на ліжку біля дзеркала і рекламує парфуми. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. При цьому, як зауважили фолловери, ліфчик моделі явно малуватий, її величезні силіконові груди в нього просто не поміщаються.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Мені личить бордова білизна? Залиште будь-червоний смайлик в коменти, якщо так. В інтернет-магазині minor.com.ua парфумерія всього 349грн. При купівлі трьох ароматів ще три йдуть в подарунок. Доставка безкоштовна по всій Україні. Оплата при отриманні, можна спочатку протестувати, а потім заплатити. Переходьте в сторіс по посиланню".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. "Бордовий личить, перебір у ретуші не личить", "По-моєму, комусь під руку попався дуже поганий фотошоп", "Личить, але тільки не на пару розмірів менше", "Тобі взагалі білизна не личить", "Тобі без білизни личить", "Щось ти занадто схудла", "Навіщо на груди 10 розміру натягувати ліфчик 1 розміру?", "Мені здається, він тобі малуватий", "Мабуть, груди зробила, а білизну стару доношує", "Виглядає реально стрьомно, коли ліф на 2 розміри менше", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.