Мешканку Австралії Хелен Річардс вкусив величезний пітон, який заліз в унітаз. Рани їй відразу ж обробили антисептиком.

Інцидент стався, коли 59-річна жінка гостювала у родичів у Брісбені. Річардс зазначає, що коли сіла на унітаз, то "відчула різкий удар".

"Я аж підскочила, озирнулася і побачила, як щось схоже на черепаху з довгою шиєю, відповзає назад в унітаз", - сказала вона.

В результаті атаки жінка отримала неглибокі колоті рани, які їй родичі відразу ж обробили антисептиком.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Австралійцям довелося викликати професійного ловця змій Жасмин Зелені для того, щоб витягти пітона з унітазу. Фахівець пояснила, що змії часто ховаються в туалетах, коли шукають воду в жарку погоду

Килимові пітони дуже популярні вздовж східного узбережжя Австралії. Вони не є отруйними, але після їх укусів рекомендують робити щеплення від правця.

Раніше повідомлялося, що Катьяна Шойер – жителька австралійського міста Порт Дуглас, розташованого в штаті Квінсленд. Одного разу посеред ночі вона відчула на собі незвичайний пронизливий холод. Дівчина обернулася і побачила перед собою неймовірну картину – поруч знаходився гігантський пітон. Вона зізналася, що в той момент її серце ніби пішло в п'яти.

Нагадаємо, незвичний холод посеред ночі: жінки в ліжко заліз гігантський пітон. Він збирався її з'їсти, але передумав. Дівчина відправила пітона в урну і пішла спати.

Як повідомляв Знай. ua, жінку живцем з'їли на робочому місці: безпрецедентний випадок вразив весь світ. Небезпечна рептилія з'їла вчений, яка вирішила її погодувати.

Знай. ua писав, що гігантський пітон приповз за допомогою до людей, які його обліпили сотні кліщів: фото не для слабкодухих. В Австралії виявили килимового пітона, який був повністю покритий кліщами.