За існуючими даними, щорічно у всьому світі від отруйних змій помирає 50000 людей. Більшість людей бояться, що їх може смертельно вкусити змея і всіляко намагаються їх уникати. Але тільки не ця 13-річна дівчинка на ім'я Каджол Хан, яка мешкає в Індії. Вона вважає їх своїми "найкращими друзями". Ровесники прозвали її дівчинкою-коброю.

Батько маленької індіанки, Тадж Моххамад, працює зі зміями ось вже майже 50 років. Він і привчив Каджол правильно поводитися з небезпечними створіннями.

Каджол Хан з міста Гхатампур, штат Уттар-Прадеш (Індія), як і раніше, їсть і спить зі смертоносними тваринами, навіть незважаючи на те, що їй вже довелося пережити декілька потенційно смертельних нападів цих ядовитих змій.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Я отримую багато задоволення коли перебуваю з кобрами. Це досить боляче, коли мене вони кусають, але іноді це моя вина, бо я дражню їх. Це досить кумедно", - каже дівчинка.

Сама Каджол розповідає, що навчилася відчувати змій ще в ранньому дитинстві.

Каджол лежить без свідомості, у той час як її мати і батько доглядають за нею після укусу змії

Її зв'язок з цими істотами настільки сильний, що змії звикли до неї і тепер вони її улюблені друзі. Її дружба зі зміями-вбивцями почалася з того, як її вкусили в живіт, щоки і руки. Вона серйозно хворіла, але змогла повністю одужати.

"Це боляче, коли вони мене кусають, але вони не знають про це", сказала вона. "Я трохи лякаюся, коли бачу кров, але мій батько мене заспокоює. Він відразу ж мчить до лісу і повертається з ліками".

Вся сім'я Каджол Хан славиться в окрузі кращими змієловами. Вони рятують сусідів, коли в їх будинку проползают отруйні гості — в Індії таке трапляється часто.

Батько Каджол відомий у своєму регіоні на прізвисько Бура (змієлов). Але він заробляє всього £14 за свою роботу з вилову змій в будинках і магазинах в своєму районі.

Тадж Моххамад сподівається з часом передати дочці секрет виробництва особливої протиотрути. Бізнес, звичайно, небезпечний, тим більше для маленької дівчинки.

Нагадаємо, 7-річний хлопчик з Індії Девиша Адивасі завів дивовижну дружбу зі зміями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на жителя Таїланду напав двометровий пітон, який ховався в офісному туалеті і вкусив нещасного за "цікаве місце".

Також "Знай.uа" писав, мешканка американського штату Вірджинія виявила у дворі свого сусіда надзвичайно рідкісну змію, у якої була не одна, а дві голови.