Американський рукоборец Джефф Дейб (Jeff Dabe) прославився на весь світ абсолютно неймовірним розміром рук. Обхват його передпліччя — 49 сантиметрів. З такими величезними руками Джеффу просто судилося стати королем армреслінгу.

54-річний спортсмен живе у місті Стейсі в Міннесоті, де регулярно брав участь у спортивних змаганнях з 1980-х років.

Спортом Джефф захопився з кінця 70-х років. Його величезні руки дають йому велику перевагу. Гігантські кінцівки дозволяли йому з легкістю перемагати будь-яких супротивників.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак, поки ще чоловік не прославився серйозними досягненнями в армрестлінгу, так як не бере участь у великих міжнародних змаганнях, але може похвалитися найбільшими руками у світі.

У чоловіка, якому скоро виповниться 55, просто величезні долоні, зап'ястя і передпліччя. Без зайвих слів про величину рук цього спортсмена розкажуть фото.

Джефф Дейб народився таким, але після низки аналізів і досліджень медики не знайшли ознак захворювань або аномалії.

Зараз цей гігант може з легкістю обхопити кистю баскетбольний м'яч, так що не дивно, що шанувальники прозвали його моряком Папайем.

Американський велетень Джефф Дейб хоче стати чемпіоном світу з армрестлінгу та у нього на це є всі шанси.

У 1986 році він пошкодив праву руку і залишив спорт, а в 2012, коли до них у місто приїхав чемпіон з армрестлінгу, Джефф вирішив спробувати подолати його вже своєю лівою рукою.

"Я завжди був хороший в армрестлінгу, але розмір моїх рук спочатку шокував людей, тим більше, що і сили в них було достатньо. Люди дуже лякаються, коли бачать мої руки в реалі".

До речі Джефф одружений на тендітній жінці і у них є діти. Свою дочку чоловік з легкістю може посадити на долоню. 53-річна дружина силача Джина заохочує заняття чоловіка і дуже ним пишається.

Нагадаємо, відомий блогер-мандрівник Чед Зубер (Chad Zuber) вирішив випробувати свою витривалість на міцність. Цілий рік він прожив на безлюдній частині острова в Карибському морі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", американський бейсболіст з неймовірною фантазією влаштував дивне весілля у стилі "Людини-павука".

Також "Знай.uа" писав, як Еджлі Росс обігнув Великобританію вплав і побив 4 рекорди.