Дослідник Альберто Туллі під час своєї подорожі в Каїрі виявив в антикварній лавці непримітний шматок папірусу. Однак саме на ньому містилася інформація про те, що інопланетяни могли прилітати в Єгипет ще 3,5 тисячі років тому.

Вченим вдалося перевести послання і в ньому була згадка про вогненні диски, які виглядали як сонце, але спускалися на Землю.

"В 22 році в небі виник загадковий вогненний диск, через пару днів кількість дисків зросла в рази. Кожен об'єкт сяяв, як сонце. Диски вели себе так, ніби були господарями планети", - написано в посланні.

Проте не всі експерти поспішають робити висновки про те, що ці вогненні кулі неодмінно були інопланетними кораблями. Прихильники ж теорії стверджують, що про приліт дивних створінь існують вказівки не тільки в цьому папірусі, а в десятках джерелах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вченим досі до кінця не вдалося пояснити зображення ракет і літаючих тарілок, які були висічені в давнину на каменях.

Ці апарати здаються технічно складними і стародавні люди просто не могли придумати їх. За однією з теорій саме інопланетяни подарували землянам нові знання про складні механізми і зробили істотний внесок в технічний прогрес.

Раніше повідомлялося, що чоловік з Китаю Хв Ян зняв з борту літака незвичайний об'єкт. Зняти дивне явище чоловікові вдалося ще 12 вересня 2018 року, проте зважитися на публікацію в інтернеті він зміг лише зараз.

Хв Ян летів разом з дружиною з Аргентини в Нідерланди. В певний момент в ілюмінаторі він помітив дивне "хмара", яке було схоже на рівний диск з темною облямівкою.

Нагадаємо, уфолог опублікував сенсаційні докази. Відомий уфолог з Тайвані Скотт Уорринг, опублікував незаперечні докази існування в Космосі розуму крім нашого.

Як повідомляв Знай. ua, НЛО атакували машину з поліцейськими. Фото дійшли до самого відомого уфолога.

Знай. ua писав, що НЛО вдалося зняти з борту літака. Відео спантеличило користувачів мережі.