24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла комплект білої білизни, яка оголює рельєфний живіт і величезні силіконові груди моделі. Альона не дивиться в камеру, а по її тілу стікають краплі води. Волосся Омович теж вологе і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії модель написала: "Дивлячись на фото, створюється враження, що я тільки що зробила 10 підходів на прес. Вам подобається ця зйомка від @danilyukart?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Дуже подобається", "Мерзота, одні кістки і силікон", "Дуже незвично вийшло", "Люблю такі фото, дуже круто", "Одне з кращих фото. Правда, очей не відірвати", "Дуже круто", "А на вуха чому не натягнула свої труси?", "Ні, якось не в твоєму стилі, зазвичай твої фото кращі", "Це фото мені більше всіх попередніх подобається! Шикарно", "Шикарне фото", "Дуже подобатися зйомка. Найкраще, що бачили мої очі в цьому місяці", "Це моя улюблена зйомка твоя, ти тут дуже сексуальна і жіночна", "Трохи не в твоєму стилі", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.