Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спокусливому прозорому купальнику, який, по суті, нічого не приховує на її тілі, хіба що найінтимніші місця. Волосся моделі розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, на її обличчі легкий макіяж. На руках у неї звисає чорна шкіряна курточка, також частково видно панчохи на її стегнах. Одну руку Ліндсі поклала на бік, а другою торкається голови, модель млосно дивиться в камеру.

Фанати зірки не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

"Ви дуже привабливі", "Ти мій кумир, Ліндсі", "Ідеальна фотографія", "Так гарно, мені це подобається", "Дуже мила фотографія", "Так, ти королева краси", "Я люблю цей погляд", "Я хотів би бути твоїм королем, Ліндсі", "Ти найгарячіша дівчина з усіх, кого я знаю", "Так шикарно виглядаєш", "Я люблю тебе, Ліндсі", "Ти виглядаєш дивовижно красиво", "Красива Ліндсі", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ліндсі Пелас.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що гаряча модель Playboy приміряла образ школярки з фільмів для дорослих.