Жінок ображати не можна. Адже вони можуть і відповісти. Та так, що потім у порівнянні з твоїми щоками варений рак здасться блідим. І особливо не рекомендуємо гаденько жартувати над дамами в присутності гостей. Красивим чином одна мудра жінка поставила свого знахабнілого чоловіка на місце, і ось як була справа:

50-річчя у дружини. Встає чоловік і виголошує тост:
- Я хочу випити не за твої 50, коли ти кисла як щі, не за твої 40
коли ти була міцна, як коньяк, не за твої 30 коли ти була грайлива
як шампанське, я п'ю за твої 20 - коли ти була соковита як персик!

Дружина образилася, і виголосила тост у відповідь:

А я п'ю не за свої 20, коли я була соковита як персик, але тобі
дісталася надкушаною, не за свої 30, коли була грайлива як шампанське,
і тобі діставалася тільки піна, і не за свої 40, коли я була міцна
як коньяк і ти розпивав його на двох, я п'ю за свої 50, коли я кисла
як щі, а ти радий би посьорбати та нічим!

Дивіться: чому японські жінки не старіють

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, не старіє і залишається ефектною співачка Селін Діон. Не так давно Селін, вік якої вже можна сміливо назвати поважним, шокувала публіку у відвертому образі – втомлена, з голими грудьми і молодим коханцем. Відразу видно, що час не владний над цієї шикарною співачкою.

останнім часом 50-річна Селін Діон сильно схудла і почала виходити в світ у вкрай сміливих нарядах. Користувачі віднестися до її вбрання дуже неоднозначно. Передає Clutch.

Селін Діон змогла привернути до себе підвищену увагу на Тижні моди в Парижі. Вона не тільки "вигуляла" нового бойфренда, танцюриста Пепе Маньоса, але і блиснула дуже яскравими і сміливими луками.

Наприклад, 25 січня, співачка і її бойфренд відвідали знамените вар'єте і кабаре Folies Bergere. Селін зробила практично все, щоб про неї на наступний день загули всі ЗМІ. Співачка вбралася в чорний комбінезон з глибоким декольте від Alexandre Vauthier, при цьому майже повністю оголивши груди. Виснажена Селін в такому відкритому вбранні викликала скоріше бажання її погодувати, ніж обійняти.

Як відомо, три роки тому Селін Діон втратила чоловіка. Її чоловік, менеджер Рене Анджелил, помер у віці 73 років після тривалої боротьби з раком горла. Рене був першим і єдиним чоловіком Діон за все життя, тому шанувальники побоювалися, що співачка більше ніколи не зможе знайти особисте щастя.

Нагадаємо, популярна певица Селін Діон продовжує шокувати шанувальників спірними нарядами.

Раніше Знай.uа повідомляв, в мережі заговорили про повну подібність відомих виконавців.

Знай.uа писав, Адель здивувала фотографіями з королевою сцени.