Останнім часом 50-річна Селін Діон сильно схудла і почала виходити у світ у вкрай сміливому вбранні. Користувачі поставилися до її вбрання дуже неоднозначно. Передає Clutch.

Селін Діон змогла привернути до себе підвищену увагу на Тижні моди в Парижі. Вона не тільки "вигуляла" нового бойфренда, танцюриста Пепе Маньоса, але і блиснула дуже яскравими і сміливими луками.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наприклад, 25 січня, співачка і її бойфренд відвідали знамените вар'єте і кабаре Folies Bergere. Селін зробила практично все, щоб про неї на наступний день загули усі ЗМІ. Співачка вбралася у чорний комбінезон з глибоким декольте від Alexandre Vauthier, при цьому майже повністю оголивши груди. Виснажена Селін в такому відкритому вбранні викликала скоріше бажання її погодувати, ніж обійняти.

Раніше повідомлялося, що легендарня співачка Селін Діон відвідала показ колекції одягу модного будинку Alexandre Vauthier в компанії 33-річного коханця.

50-річна артистка нарешті показала світу свого обранця - танцюриста Пепе Муньоса. Судячи з фото, пара мило спілкувалась весь захід і буквально не відходила один від одного. Для виходу співачка вибрала чорне плаття з розрізом до стегна і човники в тон.

Як відомо, три роки тому Селін Діон втратила чоловіка. Її чоловік, менеджер Рене Анджеліл, помер у віці 73 років після тривалої боротьби з раком горла. Рене був першим і єдиним чоловіком Діон за все життя, тому шанувальники побоювалися, що співачка більше ніколи не зможе знайти особисте щастя.

Нагадаємо, популярна співачка Селін Діон продовжує шокувати шанувальників спірними нарядами.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі заговорили про повну подібність відомих виконавців.

Також Знай.ua писав, Адель здивувала фотографіями з королевою сцени.