Еротичний гороскоп на 30 січня Овен

Надягніть шовкову білизну на себе і постеліть як постільну, гладкі тканини посприяють близькості і новим відчуттям під час любовних ігор.

Еротичний гороскоп на 30 січня Телець

Сьогодні вашому коханому буде так важко розповісти вам про свої переживання, що це накладе свій відбиток на ваші стосунки. Проявіть більше підтримки.

Еротичний гороскоп на 30 січня Близнюки

Сьогодні вам захочеться згадувати, як воно було з вашими колишніми партнерами. Може знайдете щось, що принесе перчинку в нові відносини.

Еротичний гороскоп на 30 січня Рак

Сьогодні у ваше сексуальне життя варто додати трохи води. Саме у воді або біля неї відчуття при заняттях любов'ю будуть особливо сильні.

Еротичний гороскоп на 30 січня Лев

Вас сьогодні будуть настільки збуджувати різного роду драми, що навіть якщо таких не виявиться поблизу, то ви влаштуєте її собі самі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 30 січня Діва

Сьогодні у вас станеться потужний сплеск сексуальної активності. Але ваша фантазія впорається з цим і умудриться здійснити все потрібне наяву.

Еротичний гороскоп на 30 січня Терези

Ваш партнер сьогодні так втомиться в дорозі додому, що не буде ні на що здатний, спочатку треба його реанімувати, а потім вже випрошувати бурхливу пристрасть.

Еротичний гороскоп на 30 січня Скорпіон

Не відмовте собі в задоволення влаштувати секс «поза розкладом», тобто, змінивши звичний сценарій ваших любовних утіх. Поміняйте його місцями з вечерею або зовсім відмовтеся від вечері на користь задоволень іншого роду.

Еротичний гороскоп на 30 січня Стрілець

Ви так старалися виконати саму ласкаву і запаморочливу маніпуляцію з тілом партнера, а він тільки додав свої цинічні коментарі? Не впадайте у відчай, завтра все буде краще.

Еротичний гороскоп на 30 січня Козеріг

Вас сьогодні дуже легко викликати на відверту розмову, швидше за все ваш партнер постарається дізнатися, що саме вам хочеться в еротичному плані.

Еротичний гороскоп на 30 січня Водолій

Сьогодні ніщо не встоїть проти ваших чар. Водолії здатні сьогодні запалити навіть лід – і вони анітрохи не помиляться, якщо скористаються цим подарунком небес і вийдуть на «велике полювання».

Еротичний гороскоп на 30 січня Риби

Сьогодні будьте пильні. Ваш партнер захоче від ласк перейти до більш рішучих дій, можливо навіть покусатися захоче. Так що не дивуйтеся, коли раптом відчуєте різкий біль в районі п'ятої точки.

Як раніше повідомляв Знай.иа, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua повідомляв про те, що 49-річна жінка знайшла кохання всього життя і виходить заміж, але стійте, це ковдра: "завжди приходила мені на допомогу в потрібний момент"

Гороскоп на тиждень 28 січня - 3 лютого 2019