24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла комплект чорної білизни, яка оголює рельєфний живіт і величезні силіконові груди моделі. Альона не дивиться в камеру, однією рукою вона впирається у вікно, а другу поклала на свій "живий шарф" – на її шиї звивається величезна змія. Волосся Омович розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж.

Також в публікації з'явилося ще одне фото, на якому Альона Омович з тією ж змією, але сфотографована в повний зріст. Модель у підписі до фото підкреслила, що ноги повинні бути в теплі. Так і є – на її ногах білі шкарпетки, без взуття. Також в кадр частково потрапив фотограф з камерою, який знімає гарячу фотосесію в білизні зі змією.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Мама завжди говорила, що головне це щоб ноги були в теплі. До речі, як Вам моя нова подружка?", - написала модель в підписі до фото. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією. Дивіться, що з цього вийшло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.