24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина майже повністю роздяглася. Раніше Альона вже викладала фотографії зі змією, але на них вона була в чорному комплекті білизни. На останньому фото вона залишилася в одних трусиках. Голе тіло модель прикриває величезною змією. Волосся Омович розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж.

Варто відзначити, що на сторінці фотографа, яка знімала Альону, також з'явилися знімки з фотосесії Омович зі змією. Там дівчина позує в тій же чорній білизні і з тим же макіяжем. У підписі до фото киянка написала: "З подружкою. Photo @victoria.lobach. Makeup @ani__beauty". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Той момент, коли змія трохи товща за тебе", "Ти як завжди неповторна", "Яка краса", "Не знаю, як виглядала Клеопатра, але мені здається, на цій фотці ти – вилита вона", "Альона, ти просто ідеальна, обожнюю твій образ", "Чому ти ніколи не закриваєш рота?", "Ви нереально красива", "Ти худа, тому що змії не товстіють", "Ви впевнені, що це подружка, а не друг?", "Фото як картина, неймовірна, дуже стильно", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.