24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла комплект білої білизни, яка оголює рельєфний живіт і величезні силіконові груди моделі. Волосся Омович трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж, дівчина не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії модель запитує своїх фоловерів: "Подобається фото?". Також модель зазначила сторінку фотографа, яка знімала цю фотосесію. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ребра вирізала для талії чи ні?", "Фото клас", "Дуже гарно", "Нереальна, така витончена, така тендітна. Дуже-дуже красива", "Ідеальна", "Здрастуйте! А підкажіть вашого пластичного хірурга", "Альона красива, вона ідеал жіночої фігури", "Чоловіки люблять м'ясо, а не кістки", "Коник-горбоконик, чи це ти?", "Груди наче не стоять", "Офігенна, і не слухай нікого", "Шалено красива", "Яка крута", "Все так гармонійно", "Натуральна краса – це, звичайно, добре, але розуміючи скільки праці коштує так виглядати... Справжній витвір мистецтва", "Без білизни краще буде виглядати", "Шикарна просто", "Звичайно красива", "Як же це огидно?", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.