Відома модель і співачка Кетрін Макфі вразила Instagram несподіваним знімком Меган Маркл.

Зірка опублікувала архівну фотографію, на якій зображена з дружиною принца Гаррі Меган Маркл.

Лише за один день знімок набрав десятки тисяч лайків.

Зовнішній вигляд Меган Маркл збентежив користувачів мережі. Багатьом було незвично бачити королівську особину з величезними губами, нафарбованими яскраво-червоною помадою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Макіяж майбутньої герцогині був настільки вульгарним, що спровокував безліч жартів.

Підписників обурив не тільки колір помади Маркл, але і її помітна повнота.

Нагадаємо, що після того, як відома актриса Меган Маркл стала дружиною принца Гаррі, їй довелося видалити всі свої акаунти в соціальних мережах. Герцогиня Сасекська позбулася Instagram, Twitter і ще кілька блогів. Втім, журналісти і фанати досі знаходять старі записи Меган на просторах інтернету. Так, днями в мережі опублікували твіт Маркл, в якому вона поскаржилася на нелегкі шкільні роки. Виявляється, дружина принца Гаррі була справжнім ізгоєм, а причина всьому - незвичайний колір шкіри.

"У підліткові роки я відчувала себе ще гірше, ніж в свої 20 — в цей час я намагалася вписатися в суспільство і довести, що я дійсно щось значу. В моїй школі вчилися чорні і білі, філіппінці та латиноамериканці. Я ж на стику двох рас постійно відчувала себе десь посередині", - поділилася емоціями герцогиня.

Варто відзначити, що зараз Меган позбулася подібних комплексів і навіть злиться, коли фотографи спеціально висвітляють її колір шкіри або додають веснянки.

Нагадаємо, в мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладної бондаж.

Як повідомляв портал "Знай.uа", принц Гаррі і Меган Маркл проігнорували день народження Кейт Міддлтон.

Також сестра Меган Маркл потрапила в поліцейський список небезпечних осіб у Скотленд-Ярді.