У спекотній Бразилії любов до пишних форм — досить поширене явище.

І поки в ЗМІ продовжують нав'язувати суспільству стандарти краси, цей хлопець у своїх картинах показує, наскільки милими можуть бути "товстенькі" дівчини. Про це повідомляє Clutch.

Художник з Бразилії Едуардо Сантос впевнений, що жінки з формами plus size заслуговують не меншої уваги, ніж худі. У своїх роботах він намагається продемонструвати крихкість і витонченість повних дівчат, що йому, безумовно, вдалося.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мені завжди подобалися пишні дівчата, і дуже засмучувало те, що до них звичайно ставляться з упередженням. В кінці кінців я виявив, що завдяки мистецтву можу показати світові, що товста жінка — нормальна жінка, і може бути такою же чудовою, як і інші", — розповів художник.

Зараз, на хвилі бодіпозитива до багатьох поступово приходить розуміння, що краса буває різних форм і розмірів. А найпривабливішою жінка стає тоді, коли комфортно і розкуто почувається у власному тілі.

З усіх куточків нашої планети великі дівчата шлють йому свої фото, щоб він їх переробив у намальований варіант, що дало йому можливість зібрати досить велику колекцію робіт, які вихваляють спокусливий силует і прославляють природну красу жінок.

Зараз у Едуардо зібралася вже ціла колекція робіт, яку ви можете подивитися в його Instagram.

Нижче ви також можете подивитися на деякі його твори:

Нагадаємо, талановита художниця Марія Горбунова не тільки відмінно малює іронічні та точні сюжети, які б підкорили мам всього світу, але і встигає при цьому виховувати двох дітей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цю молоду дівчину звуть Кейт і вона талановита художниця. Однак, її світогляд відрізняється від загальноприйнятих. У 17 років їй поставили діагноз шизофренія, і вона стала малювати свої галюцинації, видіння і голоси в голові, щоб впоратися із цим.

Також "Знай.uа" писав, у мережу потрапив малюнок жінки, яка не вважає себе талановитою. Користувачі не тільки оцінили творчість жінки – вони в захваті. Публікація потрапила в топ з 73 тисячами апвотів. Крім того, завдяки картині жінки запустився цілий флешмоб.