Власниця тварини розшукуючи домашнього улюбленця, розповіла про зникнення співробітникам ветаптеки, куди приходила за ліками. Яке ж було їх здивування, коли на порозі з'явився загублений домашній улюбленець. Своїх контактних даних жінка не залишила. Тому дане звернення - єдина можливість повернути собаку додому.

"Дуже терміново! На поріг ветаптеки (вул. К. Маркса)прийшов пес, його господиня купувала ліки в цій ветаптеці. Знаємо, що він втік від господині, вона приходила розповідала. Але, на жаль, немає у нас ні номера телефону, ні даних, де живе ця жінка. Придивіться до песику може хто впізнає його, допоможіть улюбленцю повернутися додому. Прям не знаємо що робити", - звернулися до мелітопольців співробітники ветаптеки.

Дівчина Яна залишила свій номер телефону, аби їй швидше зателефонували, раптом собака знайдеться. І сталось диво! Домашній улюбленець ніби відчув, що його шукають.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Історія підкорила серця мелітопольців, а тепер і всієї України. Колись відданий старий пес чекав повернення свого господаря, який помер сім років тому. Про ту історію, що трапилась в Японії, навіть зняли фільм "Хатіко".

Нагадаємо, собаки заблокували трасу, охороняючи тіло загиблого друга: нелюдська відданість. Зграя бездомних собак зупинила рух на одній з доріг Китаю.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що під Харковом бійцівський собака без намордника жорстоко покусав маленьку дитину. Дівчинка опинилися в реанімації. Про це повідомили користувачі Facebook в співтоваристві "підслухати: Дергачі". Інцидент стався в місті Дергачі, що знаходиться в Харківській області. Мати якраз забирала 4-річну дівчинку з дитячого саду, коли господиня вигулювала свого пса. Дитина сидів в санках. Дівчинка зробила різкий рух, на яке відразу зреагувало тварина. Вона накинулася на неї і покусала голову.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що київські копи взяли на роботу папугу. Історія почалася, коли поліцейські Святошинського райупровленія приїхали на виклик. Там вони виявили нещасного і ледь живого папугу, який 5 діб провів у бруді й холоді, без їжі і води, з померлим господарем.