Як відомо, собаки - найвідданіші істоти на планеті. Вони, як і люди, здатні на почуття сильної прихильності. Це почуття собака може відчувати не тільки до свого господаря, але і до своїх родичів, що часто і відбувається в зграях бездомних собак.

Нещодавно інтернет зворушило сумне відео: четверо собак заблокували рух автомобілів в центральному Китаї, охороняючи тіло збитого машиною одного. Собака, яку збив автомобіль, лежить по середині дороги. Ще четверо родичів стоять поруч, і чекають, поки вона прокинеться, охороняючи тіло від проїжджаючих машин. Можна помітити, як собаки штовхають загиблого товариша, намагаючись "розбудити" його.

За словами очевидців, зграя чекала і чекала, коли їх друг нарешті прокинеться.

Також інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що під Харковом бійцівський собака без намордника жорстоко покусав маленьку дитину. Дівчинка опинилися в реанімації. Про це повідомили користувачі Facebook в співтоваристві "підслухати: Дергачі". Інцидент стався в місті Дергачі, що знаходиться в Харківській області. Мати якраз забирала 4-річну дівчинку з дитячого саду, коли господиня вигулювала свого пса. Дитина сидів в санках. Дівчинка зробила різкий рух, на яке відразу зреагувало тварина. Вона накинулася на неї і покусала голову.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що київські копи взяли на роботу папугу. Історія почалася, коли поліцейські Святошинського райупровленія приїхали на виклик. Там вони виявили нещасного і ледь живого папугу, який 5 діб провів у бруді й холоді, без їжі і води, з померлим господарем. Про це повідомляє служба ТСН. Криміналісти нагодували пернатого і забрали до себе. Ім'я дали - Руслан, проте ласкаво називають Русик.

Крім того, "Знай.ua" повідомляв про те, що днями відомий британський мистецтвознавець Бендор Гросвенор, який знімався в документальних циклах BBC "Втрачені шедеври Британії" і "Підробка або удача?", Розповів про нещасний випадок. Його кішка по кличці Падме зіпсувала рідкісний шедевр XVII століття. Як розповів Бендор, він придбав за 5250 фунтів стерлінгів ($ 6680) унікальну картину художника Джона Майкла Райта.