Всі знають про шкоду алкоголю на здоров'я людей. Деякі види спиртних напоїв, можуть бути навіть корисними, звичайно, якщо вживати їх в помірній кількості.

Про це пише "businessua.com".

спиртне


Фахівці назвали 5 видів алкоголю, який дійсно може покращити самопочуття.

На першому місці знаходиться червоне вино. Всі не раз, напевне, чули про корисні властивості цього популярного напою.

вино

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Саме червоне вино містить сильний антиоксидант, який захищає клітини організму, гальмуючи старіння та запобігає психічним захворюванням в літньому віці.

На другій сходинці у списку "корисних" алкогольних напоїв знаходиться біле вино. Вчені після численних досліджень впевнено заявляють, що при поєднанні білого вина та, наприклад, жирної їжі відсоток вмісту жиру в печінці зменшується. Тому для читного застілля обирайте самей біле вино, щоб зменшити наслідки переїдання.

біле вино

Трійку лідерів замикає, як не дивно, горілка. Однак, за словами спеціалістів, щоб не нашкодити органзму, потрібно вибирати в магазині тільки якісний продукт. Горілка сприяє росту волосся, а також підтримує здоров'я шкіри, крім того, є прекрасним дезинфікуючим засобом.

горілка

Часо горілку використовують саме зовнішньо, не лише для дезинфекції шкіри, а й для приготування різних косметичних масок.

На 4 місці рейтингу коньяк, якій, як і вино, містить антиоксиданти і захищає багато органів.

коньяк

На 5 місце рейтингу вчені поставили текілу, яка знижує рівень цукру в крові. Фахівці стверджують, що у тих хто вживає справжній напій з агави на ранок ніколи не страждають від похмілля.

текіла

Нагадаємо, ці препарати несумісні з алкоголем.

Як повідомляв портал Знай.ua, цей продукт визнали шкідливішим за алкоголь.

Також Знай.ua писав про те, що Уляна Супрун попередила, що буде, якщо записати ліки алкоголем.

Дивіться: Дмитро Комаров на підприємстві з виготовлення текіли