У Малайзії російська пара порушила права дитини. Про це повідомляє BBC.

Жителі Куала-Лумпура шоковані поведінкою російських туристів. Куала-Лумпур – столиця Малайзії. Молода пара росіян брала із собою свою 4-місячну доньку, коли виступала на вулицях столиці.

Поліція звернула увагу на відео з молодою парою, коли один із користувачів Facebook розмістив публікацію в малайзійському сегменті. Автор публікації зазначив на свій сторінці, що така поведінка молодих батьків просто неприпустима, адже загрожує здоров’ю дитини.

За це правопорушення молодих росіян можуть оштрафувати. Їх можуть звинуватити у порушенні закону Малайзії про права дитини. За це вони передбачено штраф у розмірі 20 тисяч малайзійських рингітів (1 малайзійський рингіт = 6,65 грн), а також молодих батьків можуть позбавити волі строком до 10 років.

На щастя, дитина не отримала травм. Про це повідомили у поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також встановили імена правопорушників. А подруга пари встигла прокоментувати інцидент. Вона заявляє, що молоді батьки ведуть альтернативний спосіб життя і з дитиною займаються динамічною гімнастикою. Також вона сказала, що своїми виступами на вулицях молода пара заробляє собі на життя.

У Росії динамічна гімнастика користується популярністю, хоча із традиційною медициною не має нічого спільного.

Нагадаємо, жінка спалила багатоповерхівку в елітному районі, десятки загиблих і поранених. 40-річна жінка спалила багатоповерхівку. Її справу розслідує поліція.

Як повідомляв "Знай.ua", у Москві шукають три десятки бомб. Там масово повідомляють про замінування адміністративних будівель, навчальних закладів і торговельних центрів. До правоохоронців надійшов анонімний дзвінок, невідомий заявив про замінування будівлі. Відзначається, що ліфти були переповнені людьми, паніка, крики та страх - ось що могли спостерігати поліцейські, які прибули на місце.

Також "Знай.ua" писав, знахідка на горищі принесла жінці ціле багатство. Те, що жінка знайшла у себе на горищі, вразить кожного. Знахідка пролежала близько 20 років.