У Росії масово повідомляють про замінування адміністративних будівель, навчальних закладів і торговельних центрів. Зараз у столиці РФ Москві шукають близкьо трьох десятків бомб.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У вівторок, 5 лютого, з будівлі ділового центру Москва-Сіті в Москві оперативно евакуювали всіх відвідувачів через можливе мінування та загрозу вибуху.

До правоохоронців надійшов анонімний дзвінок, невідомий заявив про замінування будівлі. Відзначається, що ліфти були переповнені людьми, пінфка, крики та страх - ось що могли спостерігати поліцейські, які прибули на місце.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Також ЗМІ пишуть, що сьогодні надійшли повідомлення про бомби в ряді навчальних закладів у столиці РФ: у Московському державному університеті цивільної авіації, Академії МНС Росії, Московському економічному інституті, Державному університеті із землеустрою, Міжнародному інституті економіки і права, Академії мистецтв Сергія Адриенки, Державному соціальному університеті.

Пропагандистські телеканали повідомляють про 29 об'єктів у місцях масового скупчення людей. Їх зараз активно шукають поліцейські разом з вибухотехніками. Перевіряють не лише бізнес- та торгові центри, а інші адмінбудівлі, а також деякі навчальні заклади. Представник екстрених служб РФ сказав, що в даний час вже евакуйовано майже 3 тисячі осіб.

Регіональні російські ЗМІ, що у хвилі телефонного тероризму в російському Волгограді. Там через загрозу мінування перевіряли 10 шкіл. А в місті Красногорськ евакуювали будівлю уряду Московської області.

Схожа ситуація була в Росії більше року тому. Про загрозу вибуху адмінбудівель і в ТЦ заявили в 75 з 85 регіонів Росії. За оцінкою ФСБ, тільки в Москві збиток від "мінування" склав 150 млн рублів (понад 2 млн доларів).

Нагадаємо, в російському Магнітогорську жителі отримують листи з погрозами вибуху.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі підірвали популярний ресторан.

Також Знай.ua писав про те, що український снайпер розповів про надскладні спецоперації на Донбасі.

Дивіться: Вибух в Одесі