Поняття Лялька Барбі і СССР не дуже поєднуються. У Радянському Союзі лялька Барбі була лише у небагатьох щасливців — дітей тих, хто міг дозволити собі обхідними шляхами дістати іграшку з закордону. Звичайно, адже вона не відповідала радянським стандартам про становище жінки в суспільстві.

На полицях магазинів Барбі з'явилася тільки після розпаду СРСР і стала найбажанішою іграшкою для дівчаток.

Однак, це тільки додає чарівності новій серії, що з'явилася днями у мережі.

Фотограф з Єкатеринбурга Лара Вичужаніна створює незвичайні образи для ляльок Барбі і Кена, а також конструює для них докладні інтер'єри.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Давайте уявимо, що заморська красуня відмовилася від розкішного життя за кордоном і перебралася в СРСР слідом за коханим.

Це оригінальна фантазія на тему того, якими б були радянські будні Барбі і Кена. Знаменитої лялькової парі, швидше за все, довелося б жити у звичайній комуналці. І ось як, певно, виглядав би їх побут…

Ляльці довелося пройти неймовірні зміни. У підсумку, Барбі змінила стильне плаття на халат, а з рожевого будиночка переїхала в типову комуналку. Замість ресторану їй доводиться готувати на старій плиті, а Кена просто не впізнати. Замість костюма у нього тільник, а на ляльковому кухонному столі коштує найдешевша пляшка горілки.

Креативні автори навіть змінили імена ляльок — її тепер звуть Варвара, а його Інокентій. Він вийшов дуже брутальним. Як припустили підписники, напевно, служив у ляльковому Афганістані. А ось тільник Кена був пошитий з носка.

Фотографії відрізняє надзвичайна уважність до деталей. Сода, чай, пірамідка молока, пачка сигарет, білизняні прищіпки, консерви і чашки… Ті, хто виріс в СРСР відчують атмосферність в повній мірі. Все правдоподібно.

Для кожної такої речі були або зняті необхідні розміри, зображення знайдені в Інтернеті, оброблені фотошопом і вони були роздруковані на принтері, або ж куплені на Aliexpress.

Фотопроект максимально відображає реальність.

Типовий ранок Варвари з Інокентієм

В арсеналі Варвари є навіть лялькова сіль і сода

Подруга Варвари

Навіть котяча миска максимально відображає реальність

Брутальний Інокентій читає радянську "Правду"

А ось і ляльковий бекстейдж

Нагадаємо, талановита художниця Марія Горбунова не тільки відмінно малює іронічні та точні сюжети, які б підкорили мам всього світу, але і встигає при цьому виховувати двох дітей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цю молоду дівчину звуть Кейт і вона талановита художниця. Однак, її світогляд відрізняється від загальноприйнятих. У 17 років їй поставили діагноз шизофренія, і вона стала малювати свої галюцинації, видіння і голоси в голові, щоб впоратися із цим.

Також "Знай.uа" писав, у мережу потрапив малюнок жінки, яка не вважає себе талановитою. Користувачі не тільки оцінили творчість жінки – вони в захваті. Публікація потрапила в топ з 73 тисячами апвотів. Крім того, завдяки картині жінки запустився цілий флешмоб.