Незвичайний випадок стався з французом Жюльєном Шаньо з бретонського містечка Ван, який замовив в інтернет-магазині бікіні для дружини. Вранці посилку 27-річному чоловікові приніс кур'єр, в якій замість замовленого для своєї дружини купальника виявив щось абсолютно чарівне. Про це пише Ouest France.

За словами француза, посилку йому доставив кур'єр, і він не був здивований, оскільки чекав замовлений подарунок для дружини.

"Я не звернув занадто великої уваги на пакет, за який розписався, тому що дійсно чекав купальник для дружини…".

Втім, насторожила чоловіка вага отриманого пакета. Відкривши його, він виявив луидори і злитки на 20 тисяч євро. Побачивши вміст посилки, чоловік був шокований і практично втратив дар мови.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Тільки уявіть собі сума злитків і луидорів становила 20 тисяч євро.

Жульєн зрозумів, що кур'єр помилково завіз йому пакет, оскільки на ньому були вказані інші ініціали і адреса. Чоловік вирішив не присвоювати вміст посилки, а повернути його одержувачу, який, ймовірно, був колекціонером. За адресою на упаковці він спробував знайти його, однак безрезультатно.

У підсумку, він звернувся за допомогою в правоохоронні органи, і через якийсь час був знайдений адресат посилки.

Поліція виявила цього одержувача, і Жюльєн зв'язався з ним по телефону. Він коротко переказав йому цю історію і повідомив, що той може забрати золото у відділенні поліції.

Тепер Жюльєн чекає свою посилку з купальником для дружини, з якою вони в березні зібралися відправитися в подорож до В'єтнаму.

Звісно багато хто з нас подумав, що добре б залишити таку цінну посилку собі і жити щасливо. Проте чоловік вчинив дуже шляхетно і ні краплі не шкодує. Свої 20 тисяч євро він ще заробить.

До речі, французька Національна Асоціація Золота нагородила чесного Шаньо, подарувавши йому один золотий злиток. Його вартість не розголошується.

Нагадаємо, чоловік замовив прикрасу з коштовностями в подарунок дружині і зірвав джекпот. Замість одного браслета він отримав 48 прикрас з дорогоцінними каменями. Дізнайтеся, як виглядає найщасливіша людина на Землі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мешканка американського штату Джорджія Ліндсі Прейс (Lindsey Preiss) вирішила прибратися і випадково віддала в магазин вживаних речей старий кухоль сина, вона і не здогадувалася, що лежало всередині. І це була фатальна помилка.

Також "Знай.uа" писав, хлопця помилково запросили на парубоцький вечір, цей день він не забуде ніколи.